Ana-Maria Vătămanu, președintele ADDJC, la deschiderea SMART ENERGY Expo 2023: „Suntem impresionați de numărul mare de expozanți și de soluțiile inovatoare propuse de ei în domeniul energiei verzi”

Cea de-a doua ediție a SMART ENERGY Expo 2023, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură Constanţa împreună cu Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa, Asociaţia pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene și Consiliul Judeţean Constanţa, are loc în perioada 25 mai – 28 mai, la Pavilionul Expoziţional Constanţa.

La eveniment, care a devenit deja o platformă internațională de promovare a business-urilor românești din domeniul energiei inteligente, participă un număr impresionant de expozanți, precum și reprezentanți ai administrației locale și centrale. Produse și soluţiile din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, staţii de încărcare pentru mașini electrice, soluţii pentru iluminat și alimentare cu energie electrică, independente de reţeaua convenţională, care să eficientizeze consumul, toate acestea vor fi prezentate în cadrul SMART ENERGY Expo 2023.

De asemenea, evenimentul găzduiește dezbateri pe teme precum sursele nerambursabile de finanţare pentru eficienţa energetică, digitalizarea și mobilitatea urbană durabilă, tranziţia energetică în domeniul public, eficienţa energetică și eficientizarea costurilor companiilor, securitatea energetică.

Ana-Maria VĂTĂMANU, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, a declarat:

„După succesul de anul trecut al SMART ENERGY Expo, suntem foarte bucuroși să vedem că, la ediția aceasta, interesul din zona de business a crescut și mai mult. Pe lângă participarea în număr mare a expozanților, ceea ce ne atrage atenția la ediția din acest an sunt soluțiile inovatoare propuse de ei pentru folosirea energiei regenerabile și buna implementare a acestor soluții atât în rândul consumatorilor casnici și privați, cât și în rândul instituțiilor publice.

În acest sens, în cadrul SMART ENERGY Expo 2023 am organizat dezbateri și ateliere de lucru, care aduc la aceeași masă reprezentanți ai zonei de business și ai administrației publice, din sectorul energetic, cât și ai ONG-urilor de profil și ai mediului academic. Ceea ce ne dorim prin aceste workshop-uri este să identificăm, împreună cu experții care vor participa, cele mai bune soluţii pentru atingerea obiectivelor de decarbonare stabilite atât la nivelul Uniunii Europene, cât și prin Strategia Națională de Dezvoltare Durabilă a României 2030”.

Recomandare: SMART ENERGY Expo 2023 – agenda evenimentului


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANPC sancționează alte opt bănci comerciale din România

joi mai 25 , 2023
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a continuat seria de verificări a modului în care băncile pun în practică contractele de creditare pe termen mediu și lung, cu termen de rambursare de peste 10 ani, către consumatorul-persoană fizică, în lei sau valuta, precum și dacă elementele prevăzute în condițiile contractuale […]

V-ar putea interesa și: