ANAF a vândut aproape un kilogram de aur într-o singură zi

1

ANAF, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a organizat săptămâna trecută o licitație publică pentru valorificarea unor metale prețioase.

„Circa 30.000 de euro au fost încasați într-o singură zi, prin vânzarea la licitație publică a unui grup de metale prețioase, care a cântărit peste 970 de grame.”, a anunțat instituția.

Anunțurile de valorificare se găsesc aici: https://tinyurl.com/bddtfh3.

V-ar putea interesa și:

Muzeul Băncii Naționale a României, un loc fascinant

Sediul central al GSP SA, scos la licitație publică de un executor judecătoresc

Sursă foto: ANAF/Facebook


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “ANAF a vândut aproape un kilogram de aur într-o singură zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viceprimarul Ionuț Rusu a anunțat o premieră în Constanța: cartografierea digitală a cimitirelor

mie mart. 22 , 2023
Pentru prima dată în Constanța, s-a demarat procedura de cartografiere digitală a celor șase cimitire ce aparțin municipalității. Este vorba despre cimitirele: Central, Constantin Predescu, Viile Noi, Palazu Mare, Anadalchioi, Municipal. În urma realizării acesteia, va putea fi clarificat regimul juridic a peste 5000 de locuri de veci abandonate. De […]

V-ar putea interesa și: