ANAF scoate la licitație un apartament deținut de firma unui cetățean israelian în complexul Alezzi Beach Resort

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța a anunțat că în ziua de 21 martie 2023 , ora 13.00, in Mun. Constanta, bd. Tomis, nr. 312A se vor vinde la prima licitație un apartament – situat în zona Mamaia Nord, localitatea Navodari, Str. D13 nr. 6C, etaj 7, ap. 51.

Apartamentul are o suprafață de 57.24 mp.

Nu se cunoaște starea de uzură.

Are 3 camere, 2 bai, 2 balcoane.

Prețul de evaluare este de 734.078 lei, exclusiv TVA. Apartamentul este situat în complexul Alezzi Beach Resort. Mai jos sunt fotografii din anunțul de vânzare publicat de ANAF.

Apartamentul aparține firmei Ezra Luxproperty SRL, care nu mai este activă fiscal. Potrivit Confidas.ro, asociat unic este un cetățean israelian, Yassin Ward.

Detalii despre condițiile de participare, mai jos:

Recomandări:

Un investitor din Mamaia cere 8.493 de euro/mp pentru un bloc în construcție

Prea scump? Florin Cârstocea oferă vouchere de 5.000 de euro la Axxis Nova Resort, complexul imobiliar care e de-abia la început


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit o tânără profesoară și mamă

mie mart. 8 , 2023
O tânără profesoară de la Grădinița Luminița, din comuna Lumina, a încetat din viață. „Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă, un om care a luminat multe raze de soare, copii ai acestei localități, profesor Ioniță Adriana!În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor unui […]

V-ar putea interesa și: