ANAF scoate la licitație un avion de pasageri

Serviciul executări silite cazuri speciale București organizează în data de 20.06.2023, ora 14, la sediul din București, str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, corp B, cam. 202, licitația pentru valorificarea unui avion de pasageri.

Este vorba, mai exact, despre o aeronava McDonnel Douglas, tip DC9-82 (MD 82), nr. fabricație 49119, nr. înmatriculare YR-OTN.

Prețul de pornire este de 374.587 lei (exclusiv TVA).

Pentru mai multe informatii puteti trimite un email la adresa de mail cazurispeciale.mb@anaf.ro sau suna la nr. tel. 0786543421.

Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pronunțarea în cazul în care fostul primar din Năvodari a primit nouă ani de închisoare a fost amânată pentru a noua oară

joi mai 25 , 2023
Pronunțarea în cazul în care fostul primar din Năvodari a primit nouă ani de închisoare a fost amânată. Este a noua amânare a pronunțării în speță. Noul termen este 7 iunie 2023. Judecătorii au amânat pronunțarea pentru a patra oară, după ce au finalizat cercetarea pe 16 noiembrie 2022. În […]
nicolae matei

V-ar putea interesa și: