ANAF vă învață cum trebuie completată declarația dacă închiriați un imobil

imobiliare

Conform OG 16/2022, care a modificat și completat Codul Fiscal, a redevenit obligatorie înregistrarea contractelor de închiriere la ANAF, de la 1 ianuarie 2023.

Pentru înregistrarea contractului de închiriere, se completează și se depune formularul C168 – „Cererea de înregistrare a contractelor de locațiune”.

ANAF a publicat un tutorial video în care un angajat de la Asistență Contribuabili completează, ca model, un formular C168.

Îl puteți urmări mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oil Terminal începe negocierile cu omul de afaceri Iulian Dascălu pentru un proiect de regenerare urbană în Constanţa de 815 milioane euro pe un teren de 38 de hectare

joi mart. 2 , 2023
Compania Oil Terminal, la care statul român are 60%, a primit aprobarea Ministerului Energiei pentru a începe negocierile cu omul clujean de afaceri Iulian Dascălu în vederea unui proiect mamut de 815 mil. euro de regenerare urbană în Constanţa. Aceasta urmează să fie una dintre cele mai mari investiţii în […]

V-ar putea interesa și: