Anchetă la Spitalul Județean Constanța după ce un pacient a murit în curte

spitalul judetean constanta

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța a demarat o anchetă internă după ce un pacient a murit în curte.

Conducerea SCJU a precizat că pacientul a fost internat la începutul acestei săptămâni din pricina hemoptiziilor repetate.

„La internare, bărbatului i s-a adus la cunoștință de către medicul curant că are contraindicație să părăsească salonul, singurul efort permis fiind deplasarea la grupul sanitar. În cursul serii de 14.09.2019, contrar indicațiilor medicale, pacientul a părăsit secția, coborând în curtea spitalului. Aici a suferit o nouă hemoptizie masivă, fapt ce a dus la pierderea imediată a cunoștinței. Ulterior, acesta a fost observat de către un alt pacient și agentul de pază aflat în curtea unității care l-a anunțat pe agentul din Unitatea Primiri Urgențe. Imediat pacientul a fost preluat de către un echipaj  de ambulanță aflat în curtea spitalului și dus la UPU, direct pe camera de resuscitare (COD ROȘU). Medicii de gardă l-au intubat și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, după aproximativ o jumătate de oră, a fost constatat decesul.”, a precizat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al instituției.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aer POLAR în România, temperaturile scad BRUSC

Sun Sep 15 , 2019
Un val de aer polar vine deasupra României, începând de marți, 17 septembrie, iar temperaturile vor scădea chiar şi cu 10 grade în unele regiuni. „O masă de aer rece, care a afectat deja zona de nord a ţării, se va deplasa şi va determina scăderea valorilor termice şi în […]
aer polar