Andrei Bodean, șeful DNA Constanța, mesaj dur, dar corect, adresat primarului Constanței

Andrei Bodean, în timpul unui protest al procurorilor pentru o justiție independentă. Foto: Cristian Hagi, februarie 2019

Andrei Bodean, șeful Direcției Naționale Anticorupție Constanța, a trimis un mesaj dur, dar corect, primarului Constanței, Vergil Chițac.

Procurorul care a anchetat cele mai mari fapte de corupție ale tripletei Mazăre – Constantinescu – Strutinsky a comentat, pe pagina sa personală de Facebook, recentele afirmații ale edilului, după tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Iată ce spune:

„Vaccinati-va cu totii pentru a nu ajunge in astfel de situatii” – Vergil Chitac, Primarul mun. Constanta, imediat dupa incendiu. Deci daca nu vrei sa arzi de viu intr-un incendiu dintr-un spital din Romania, ai face bine sa nu te imbolnavesti. Imbolnavirea te expune de fapt riscului de incinerare, nu instatiile electrice vechi de 80 de ani, lipsa detectoarelor de fum si a instalatiilor de stingere, nerespectarea normelor PSI si asa mai departe. Sanatatea, ne invata administratia, e cea mai buna paza contra carbonizarii. Oare daca ardea cardiologia sau ortopedia, ce ne-ar mai transmis edilul? Lasati-va de fumat, slabiti, apucati-va de sport? Nu va mai rupeti picioarele? Sa ne intelegem, sunt fanatic pro vaccin. Alaltăieri am facut doza a 3 a.”

Articole similare:

Halichidis: „Nu îmi depun demisia. Dacă vor, să mă demită dânșii”. Au vrut

Zafer Sadâc, procuror: „Cei trei bărbați care erau la Terapie Intensivă au reușit să scape, au sărit pe geam”

Secretul Feliciei Ovanesian. USR îi cere demisia

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa: „Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz”

Preşedintele României: „Astăzi, din păcate, statul român a eşuat în misiunea sa fundamentală de a-şi proteja cetăţenii”

Tragedia din Constanța, reflectată de principalele agenții de presă din lume

Felix Stroe: „Conducătorii din domeniul Sănătății știau DE ZECE LUNI de deficiențele din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța”

Pacienții de la Spitalul de Boli Infecțioase, mutați în alte spitale

Arhiepiscopia Tomisului: „Sufletele celor decedați în tragicul eveniment vor fi pomenite de către IPS Teodosie”

USR despre incendiul de la Infecțioase: „La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei Manager”

Cum arată secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța după incendiu

USR despre incendiul de la Infecțioase: „La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei Manager”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea3 thoughts on “Andrei Bodean, șeful DNA Constanța, mesaj dur, dar corect, adresat primarului Constanței

  1. Daca magistratii din Constanta se auto sesizau in anii anteriori in care administratia locala isi batea joc de contribuabili situatia ar fi fost alta.Domnul magistrat nu s-a intrebat daca este pretul corect cel practicat de fostul, de acum, maneger al spitalului cand a renuntat la o parte din spatiu?Dar cand functiona fara autorizatie din 2017 s-a intrebat o autorirate ISU , un magistrat?Cu siguranta NU!

  2. Domnul magistrat nu a aflat ca in tari civilizate, unde o diploma ( de orice fel )reprezinta o certitudine a unei specializari ,exista instalatii electrice functionale de peste 80 de ani ? Inclusiv tramvaie de zeci de ani sunt inca functionale. Domnul magistrat n-a aflat cum au aparut entitati eliberatoare de Certificate de calificare false ? Electricieni si instalatori banuiti se ocupa de instalatii cu pericol de incendii si explozii …Acolo-i secretul ,educatia profesionala corecta .Verificati actele de atestare profesionala a tuturor celor implicati in schema de personal al Spitalului ,ar fi imposibil sa fie corecte.Acolo a fost vorba de INCOMPETENTA crasa si apoi de IRESPONSABILITATE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Patriarhul Daniel: „Ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească sufletele celor decedaţi în lumina, pacea şi iubirea lui Hristos cel răstignit şi înviat”

Sat Oct 2 , 2021
Patriarhul Daniel a transmis, astăzi, un mesaj de compasiune pentru victimele incendiului de la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. „Am aflat cu multă durere despre noua tragedie survenită într-unul dintre spitalele din România, tragedie provocată de incendiul din secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului de […]