Andrei Gheorghe a murit

andrei gheorghe
Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV a murit luni seara la varsta de 56 de ani. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat. Nu se cunosc cauzele decesului.
Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat pentru Antena 3 ca Andrei Gheorghe a decedat. Politia considera moartea ca fiind suspecta.Una din ultimele iesiri publice ale lui Andrei Ghoerghe a fost o rabufnire dura la adresa medicului de la Iasi, care anuntase ca nu-i va trata pe protestatarii din Piata Victoriei! “O tata electrocutata!” Reactia medicului iesean Razvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi, la adresa celor care au protestat in Piata Victoriei, l-a enervat la culme pe Andrei Gheorghe. Dupa ce a citit mesajul medicului, Andrei Gheorghe si-a iesit din pepeni si a postat un mesaj extrem de dur la adresa acestuia. “Individul merita vizitat, scriitor, umanist luminat, polemist ridicol, o tata electrocutata”, este mesajul postat pe contul lui de Facebook.

Date biografice si repere
Andrei Gheorghe (n. 14 ianuarie 1962, Lipetk, Rusia – d. 19 martie [2018]) a fost un prezentator si realizator de emisiuni radio si televiziune din Romania, realizator de filme documentare, de scurt si lung metraj. Tatal lui, originar din Romania, a studiat la scoala de aviatie din Lipetk, Rusia, iar mama sa rusoaica fiind, era chiar fiica comandantului scolii de aviatie.[Andrei a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (sectia rusa-engleza), Universitatea din Bucuresti, potrivit Wikipedia.
Anii 1990
Intre 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanta si a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanta (1993- 1996; “Videomania”, “Vineri 13″).A lucrat și la Neptun TV, Pro FM Bucuresti (1996-2002;”Midnight Killer” “13-14”), si “Lantul Slabiciunilor” la Pro TV.Din 2002 pana in prezent
In 2002 si 2003 realizeaza la Antena 1 emisiunea “Gheorghe” si reia emisiunea “13-14 cu Andrei”, mai intai la Radio 21, si apoi in perioada 2005-2006, la Radio Total. A avut un rol secundar in filmele “Amen” al lui Costa Gavras, Tinerete fara tinerete al lui Francis Ford Coppola (film aflat in faza de preproductie) si a colaborat cu Parazitii pentru albumul Irefutabil.In 2004 este consilier media si realizator de emisiuni (“Politica, frate!” si “Am o stire pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la “Academia Catavencu” si in ghidul “24-FUN”. In afara de realizarea de emisiuni radio si TV, a detinut functii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanta si Pro FM Bucuresti, director de programe al trustului Media Pro, consilier in probleme de marketing la Antena 1 Bucuresti. In 2006 in colectia “Ego Publicistica” de la Polirom a aparut volumul “Midnight Killer – Banalitatea s-a nascut la oras”, insotit de un CD audio.

Una din cele mai celebre emisiuni ale lui Andrei Gheorghe care s-a viralizat rapid a foste emisiunea in care Emil Boc cade de pe estrada in platou.

Sursa: Hotnews

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

FOTO VIDEO Cum se circulă în județul Constanța și pe A2

Tue Mar 20 , 2018
Pe șoselele din județul Constanța și pe Autostrada Soarelui se circulă, marți dimineață, în condiții de iarnă. „Pe toate drumurile județene s-a acționat cu material antiderapant începând cu ora 03.00. Nu avem probleme deosebite. Se circulă cu viteză redusă. Nu au fost incidente până la această oră”, a anunțat Lucian […]