Andrei Timaru, vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

Andrei Timaru, vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

În perioada 16-26 iunie, la Centrul Național de Tenis București au avut loc Campionatele Naționale Individuale de Vară U10, competiție organizată de Federația Română de Tenis. În cadrul acestei competiții, sportivul constănțean Andrei Timaru, legitimat la CS Tenis TDC Constanța și pregătit de tatăl său, antrenorul Doru Timaru, a obținut titlul de vicecampion național la proba de dublu.

Andrei l-a avut coechipier pe bucureșteanul Ianis Ghiulea, legitimat la AS CS Libra Phoenix București și pregătit de profesorul Toni Popa. După trei meciuri câștigate fără mari probleme, în finala de dublu, Andrei și Ianis au întâlnit perechea formată din Nicholas Andrei Tănasă, de la CSM Brăila, și Cătălin Munteanu de la CSM Unirea Slobozia. După un prim set câștigat cu scorul de 4-0, adversarii s-au impus în setul secund cu 4-2 iar în match tie-break cu 11-9.

„A fost o experiență minunată să pot ajunge în finala Campionatelor Naționale la U10. Mă voi pregăti în continuare la fel de intens și sper ca anul următor să pot câștiga chiar locul întâi” a declarat micul sportiv constănțean.

Arbitrul principal al competiției a fost Cristian Ștefan, ajutat pe tot parcursul turneului de arbitrii Oana Irimescu, Corina Toader, Tudor Antonescu, Cornel Chivaru și Stelică Mușat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa pe mai multe străzi din localitățile Techirghiol și Eforie Nord

lun iun. 28 , 2021
RAJA S.A. întrerupe furnizarea apei potabile miercuri – 30 iunie 2021, în intervalul orar 09.00 – 19.00, pentru devierea conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Eforiei din orașul Techirghiol. Vor fi afectate de lipsa apei următoarele zone: Techirghiol – străzile: Mărăști, Banatului, Munteniei, […]

V-ar putea interesa și: