Angajat ISU Dobrogea mort în misiune

Plutonier adjutant Fripis Daniel Marius

Un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Dobrogea a murit în această după-amiază, în timpul unei misiuni.

Daniel Fripis, de 44 42 de ani, participa la stingerea unui incendiu pe strada Tabla Buții din municipiul Constanța. A încercat să stingă flăcările din bucătărie, iar la un moment dat butelia a explodat. Martorii spun că o bucată metalică l-a lovit direct în cap. Bărbatul a murit pe loc, fiind singura victimă.

1

La fața locului au ajuns și ambulanțe, care l-au transportat la spital, dar medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Criminaliștii au luat probe de la fața locului. Evident, o anchetă a fost deschisă.

Moartea angajatului ISU ridică o serie de întrebări la care va trebui să răspundă acestă anchetă. Dincolo de acestea, însă, rămâne o certitudine: un adolescent va crește fără tată, iar o soție și restul familie au rămas să îl plângă.

Condoleanțe familiei îndoliate.

Să se odihnească în pace!

Fotografii și material video realizate de Dorian Hapurnea, www.constanta.ro

 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce spune Inspectorarul General pentru Situații de Urgență despre moartea lui Daniel Fripis

Sat Aug 29 , 2015
Astăzi, 29 august, în jurul orei 11.26, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a fost anunţat telefonic, prin sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, asupra faptului că în curtea unei locuinţe din municipiul Constanţa a izbucnit un incendiu, la o butelie GPL. Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat […]