Angajații Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, voluntari în campania ”Curățăm Constanța noastră”. GALERIE FOTO

Complex muzeal

Campania „Curăţăm Constanţa noastră” începută la 1 aprilie, se adresează tuturor locuitorilor municipiului, agenţilor economici şi instituţiilor publice.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța s-a implicat activ în programul de curățenie generală. Zilnic, timp de două ore, angajații complexului ies pe marginea lacului Tăbăcarie și strâng deșeurile aruncate de constănțeni.

Astăzi, 13 aprilie, muncitorii de la salubrizare au acționat în centrul Constanței. Platformele de colectare au fost spălate și vidanjate iar cele din cartierul Tomis Nord au fost reparate. Mâine, 14 aprilie, lucrătorii vor repara platformele de colectare din cartierul Tomis iar pe cele din cartierul CET, KM 4-5 și KM 5, le vor spăla și vidanja.

Continuă și tăierea și toaletarea arborilor în stațiunea Mamaia, pe strada Traian și Dionisie cel Mic. De asemenea, ca şi până acum, se va tunde gardul viu, se vor salubriza peluzele, se curăţă terenurile de frunze uscate şi crengi și se mătură aleile.

Vineri și sâmbătă, de la ora 11.00, în zona Sat Vacanță, ONG Greenpact Worldwide și Serviciul Spații Verzi vor planta copaci.  La această activitate, participă voluntarii Greenpact Worldwide, studenți de la  Universitatea „Ovidius”, Universitatea Maritimă Constanța și Universitatea „Andrei Șaguna”.  Cei interesați să se alăture campaniei, se pot înscrie online pe www.curatamconstantanoastra.ro, dar și pe pagina de facebook.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Taxă fiscală de două milioane de euro la Năvodari. Cine face dreptate în acest caz?

joi apr. 14 , 2016
Omul de afaceri Grigore Comănescu a povestit, la Dobrogea TV, cazul aproape de necrezut prin care i s-a impus o taxă fiscală de aproape două milioane de euro. Două milioane care au devenit aproape patru, după majorări și penalități de întârziere. Întreaga desfășurare a evenimentelor o puteți urmări mai jos, […]

V-ar putea interesa și: