Angajații Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, voluntari în campania ”Curățăm Constanța noastră”. GALERIE FOTO

Complex muzeal

Campania „Curăţăm Constanţa noastră” începută la 1 aprilie, se adresează tuturor locuitorilor municipiului, agenţilor economici şi instituţiilor publice.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța s-a implicat activ în programul de curățenie generală. Zilnic, timp de două ore, angajații complexului ies pe marginea lacului Tăbăcarie și strâng deșeurile aruncate de constănțeni.

Astăzi, 13 aprilie, muncitorii de la salubrizare au acționat în centrul Constanței. Platformele de colectare au fost spălate și vidanjate iar cele din cartierul Tomis Nord au fost reparate. Mâine, 14 aprilie, lucrătorii vor repara platformele de colectare din cartierul Tomis iar pe cele din cartierul CET, KM 4-5 și KM 5, le vor spăla și vidanja.

Continuă și tăierea și toaletarea arborilor în stațiunea Mamaia, pe strada Traian și Dionisie cel Mic. De asemenea, ca şi până acum, se va tunde gardul viu, se vor salubriza peluzele, se curăţă terenurile de frunze uscate şi crengi și se mătură aleile.

Vineri și sâmbătă, de la ora 11.00, în zona Sat Vacanță, ONG Greenpact Worldwide și Serviciul Spații Verzi vor planta copaci.  La această activitate, participă voluntarii Greenpact Worldwide, studenți de la  Universitatea “Ovidius”, Universitatea Maritimă Constanța și Universitatea “Andrei Șaguna”.  Cei interesați să se alăture campaniei, se pot înscrie online pe www.curatamconstantanoastra.ro, dar și pe pagina de facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.