Angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța au început curățenia de toamnă în cartierul Henri Coandă

Înarmați cu saci, mănuși, halate și mături, angajații Direcției Generale de Asistență Socială, împreună cu locuitorii cartierului Henri Coandă au început dis de dimineață curățenia de toamnă în campusul social. 

„Toată lumea a participat. S-au strâns zeci de saci de gunoaie, frunze uscate și crengi. Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic. Important este ca fiecare dintre noi  să aibă un comportament responsabil și să protejeze munca celorlalți și, implicit, mediul înconjurător.

Pentru ca munca echipelor de curățenie să nu fie în zadar, vă rugăm să aruncați resturile în locurile special amenajate și să nu mai transformați domeniul public în coș de gunoi.”, a transmis Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Este ziua celor mai mici și mai puternici oameni: prematurii. Cel mai mic pacient al Spitalului Judeţean Constanța cântărea la naştere 390 de grame

vin nov. 17 , 2023
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (SCJU) le urează astăzi „LA MULŢI ANI” „celor mai mici și puternici pacienți”, precum si sufletistei echipe de specialişti care îi îngrijeşte. 14,5% din copii născuți aici sunt prematuri. „Ziua Prematurităţii poate fi numită şi ziua miracolelor dacă ne gândim că, anul acesta, cel […]

V-ar putea interesa și: