Angajații Polaris M Holding sprijină campania „Curățăm Constanța Noastră”

Angajații Polaris M Holding sprijină campania „Curățăm Constanța Noastră”
O parte dintre angajați companiei care au luat parte la campanie

Angajații Polaris M Holding au desfășurat, în zilele de 1 și 2 aprilie, mai multe acțiuni în sprijinul campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, inițiată de Primăria Municipiului Constanța.

Printre acestea se numără activități de măturat stradal și de colectare a resturilor vegetale și deșeurilor stradale în zona Palazu Mare.

În stațiunea Mamaia s-au efectuat lucrări de strângere a nisipului care blochează accesul pe faleza și de ecologizare a acesteia.

Autoritățile încurajează implicarea cetățenilor în curățenia de primăvara, prin susținerea campaniei „Curățăm Constanța Noastră”.

Campania se va derula toată luna aprilie.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

George Vișan, deputat PSD, a atras atenția asupra pericolului pescuitului „ilegal, nedeclarat și nereglementat”

mar apr. 2 , 2019
George Vișan, deputat PSD de Constanța, reprezintă România în cadrul întâlnirii țărilor membre în Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre, eveniment care are loc zilele acestea la Istanbul și în cadrul căruia a punctat pericolele pescuitului ilegal. Parlamentarul a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în […]

V-ar putea interesa și: