ANI: Fostul șef al Ambulanței Constanța, în conflict de interese

Distribuie:
Vasile Popescu, fostul șef al SAJ Constanța

Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că două persoane cu funcţii de conducere din sistemul medical, dintre care una din Constanța. s-au aflat în conflict de interese de natură administrativă.

Potrivit unui comunicat al ANI, Vasile Popescu, fost manager general din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, s-a aflat în conflict de interese, în perioada octombrie – decembrie 2016, deoarece o asociaţie, în cadrul căreia soţia sa deţinea calitatea de membru fondator şi preşedinte, iar fiica avea calitatea de membru fondator, a desfăşurat operaţiuni comerciale cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

De asemenea, în data de 3 martie 2017, în exercitarea calităţii de manager general, Vasile Popescu a încheiat şi semnat cu aceeaşi asociaţie un protocol de colaborare în domeniul asistenţei medicale de urgenţă prespitalicească.

Conform ANI, Daniela Ceauşescu, şef al Serviciului Administrativ din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie “Constantin Anastasatu” din comuna Mihăeşti, judeţul Vâlcea, s-a aflat în conflict de interese, deoarece a aprobat şi semnat, în perioada octombrie 2016 – octombrie 2018, mai multe documente emise de către Centrul Judeţean de Aparatură Medicală Olt, instituţie în cadrul căreia soţul acesteia deţinea calitatea de angajat.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.