ANM a actualizat prognoza meteo pentru intervalul 23 ianuarie – 19 februarie 2024

vremea

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru intervalul 23 ianuarie – 19 februarie 2024. Potrivit specialiștilor, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei.

23 – 29 ianuarie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice și în extremitatea de sud-vest a țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, dar și deficitar în regiunile extracarpatice, precum și în cele vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normale pentru acest interval.

29 ianuarie – 5 februarie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul și sud-vestul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile nord-vestice, centrale, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, dar și deficitare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

5 – 12 februarie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

12 – 19 februarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință ușor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce trebuie să faceți dacă vreți să vindeți mărțișoare în municipiul Constanța

mar ian. 23 , 2024
Serviciul Autorizare Activități Economice din cadrul Primăriei Constanța anunță operatorii economici interesați că, începând cu data de 30.01.2024, la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall – etaj I, aripa nouă), se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice perioadei, […]

V-ar putea interesa și: