Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 – primele două blocuri s-au vândut

Steaua de Mare Nord 2

Dacă vreți un apartament la mare, una dintre soluții pe care vă invităm să le aveți în vedere este Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2.

Mulți constănțeni, bucureșteni dar și locuitori din alte orașe și chiar de peste hotare au ales să-și cumpere aici o locuință.

Dezvoltatorul imobiliar ne-a spus că primele două blocuri sunt vândute și predate proprietarilor. Blocul al treilea a fost vândut în proporție de 90%, iar la cel de-al patrulea au fost achiziționate, până la data redactării acestui articol, 40% din apartamente.

Lucrările sunt în grafic. Al treilea bloc din complexul imobiliar este gata în proporție de 95%, iar cel de-al patrulea în proporție de 65%.

O garsonieră are prețuri începând de la 30.200 euro sau 35.800 euro, la cheie (o suprafață de 40,16 mp), iar apartamentele de două camere la alb pot fi achiziționate începând de la 38.300 de euro sau 45.500 euro la cheie (o suprafață de 51,06 mp).  La apartamentele cumpărate la cheie, baia este utilată. De fapt, nu mai trebuie să vă aduceți decât mobila.

[ngg src=”galleries” ids=”39″ display=”basic_thumbnail”]

Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 va cuprinde, în total, zece blocuri. Primele două sunt gata și au fost deja vândute, ca și o foarte bună parte din al treilea. Cumpărătorii sunt atât din România, cât și din străinătate. Au cumpărat, pe lângă constănțeni, oameni din București, Tulcea, Galați, Argeș, Vâlcea, Prahova, dar și români din Germania și Italia.

Pentru detalii, dar și pentru a cumpăra, puteți suna la numerele de telefon 0726716566 sau 0756121918.

Amănunte despre Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 puteți găsi AICI.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța a accesat fonduri europene pentru rromii din Henri Coandă

Wed Mar 6 , 2019
Primăria Constanța a accesat fonduri europene pentru rromii din campusul social Henri Coandă, prin care aceștia sunt învățați anumite meserii. În cadrul acestui proiect, au început cursurile de pregătire profesională organizate în cadrul proiectului „Măsuri integrate pentru o viață mai bună“. Este vorba despre peste 40 beneficiari înscriși în trei […]