Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 – de ce merită să-ți cumperi un apartament aici

Completare 27 ianuarie 2020

Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 a ajuns la blocul numărul 5

Ansamblul rezidențial Steaua de Mare Nord
Ansamblul rezidențial Steaua de Mare Nord vă oferă garsoniere și apartamente la un raport calitate – preț excelent

În Constanța se construiește mult, dar de multe ori haotic. Dacă vreți să vă cumpărați un apartament de calitate, pe care, de exemplu, să-l puteți închiria ușor, dar și vinde, ulterior, cu profit, trebuie să deschideți bine ochii. Sunt zone, pe litoral, unde apar blocuri care nu au canalizări eficiente, de exemplu, unde apa nu ajunge la etaj, unde geamul tău dă (sau, mai rău, o să dea) în blocul vecinului.

Constanța 100% vă recomandă Ansamblul rezidențial Steaua Mare Nord 2, de care suntem siguri că veți fi mulțumiți. Puteți cumpăra un apartament aici pentru a-l închiria sau, cum spuneam, ca pe o investiție.

Desigur, este un apartament potrivit și să locuiești, pe tot timpul anului, cu familia, chiar dacă stai în Constanța sau în Eforie. Luați însă aminte că drumul spre Constanța poate fi destul de aglomerat vara.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”39″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Arată slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Vorbim despre Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2, construit la numai 200 de metri de plajă, în localitatea cu același nume.

Ansamblul rezidential Steaua de Mare Nord 2
Așa arată unul dintre apartamentele utilate, mobilate și vândute

Apartamentele de aici au câteva avantaje care merită menționate:

  • Calitatea construcției. Toată lumea vorbește despre acest lucru și se laudă că are o construcție de calitate, dar de puține ori lucrurile stau așa și în realitate. N-am fi vorbit însă de acest lucru fără să avem dovezi. Betonul cu care se construiește este cel mai bun beton de pe piață, cumpărat de la o companie care îl vinde mai scump decât prețul mediu, dar cu motive bune: este singura firmă care curăță nisipiul înainte de procesul tehnologic, pentru a înlătura praful. De asemenea, dacă alții pun criblură în compoziție, aici veți găsi granit, ceea ce face structura mult mai rezistentă. Veți avea chiar probleme cu cel care vă va da găurile pentru perdele, pentru că se chinuie puțin.
  • Constructorul are experiență. A lucrat în Israel mai mulți ani, a văzut cum se construiește solid și bine, a venit în România să aplice cunoștințele învățate acolo.
  • Ansamblul imobiliar este situat la 200 de metri de mare, deci vara puteți ajunge numaidecât să faceți o baie. E aproape și de drumul național spre Constanța, unde, în mod normal, ajungeți cu mașina în câteva minute.
  • Prețul. Prețul. Prețul. Am scris de trei ori, pentru că prețul este foarte convenabil pentru ce se oferă. O garsonieră are prețuri începând de la 30.200 euro sau 35.800 euro, la cheie (o suprafață de 40,16mp), iar apartamentele de două camere la alb pot fi achiziționate începând de la 38.300 de euro sau 45.500 euro la cheie (o suprafață de 51,06 mp).  La apartamentele cumpărate la cheie, baia este utilată. De fapt, nu mai trebuie să vă aduceți decât mobila. Prețuri mult mai convenabile decât în Mamaia Nord, o zonă pe care mulți agenți imobiliară vă recomandă să o evitați.
  • Locuințele au dimensiuni medii, nici prea mari, nici prea mici. Dacă doriți însă suprafețe mai mari puteți achiziționa apartamente, la ultimul etaj, care au 124,38 mp, la un preț de 93.300 euro la alb sau 110.700 euro la cheie.
  • Toate locuințele sunt branșate la curent electric. Menționăm acest lucru pentru că, deși parte o normalitate, în marea majoritate a cazurilor nu se întâmplă așa. Aici, în momentul în care cumpărați, veți beneficia de curent electric, rețea de apă și de canalizare, cablu TV și internet.
  • Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare gratuit. Da, gratuit, nu veți plăti mii de euro pentru el.
  • Fără rigips. Da, știm că unii dezvoltatori mai folosesc rigips pentru compartimentările interioare. Aici veți avea numai pereți din BCA, bine tencuiți.

Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 va cuprinde, în total, zece blocuri. Primele două sunt gata și au fost deja vândute, ca și o foarte bună parte din al treilea. Cumpărătorii sunt atât din România, cât și din străinătate. Au cumpărat, pe lângă constănțeni, oameni din București, Tulcea, Galați, Argeș, Vâlcea, Prahova, dar și români din Germania și Italia.

Pentru detalii, dar și pentru a cumpăra, puteți suna la numărul 0726716566.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 – de ce merită să-ți cumperi un apartament aici

  1. Adevarat.Este in Agigea dar aproape de intrarea in Ef Nord si este un ansamblu aerisit!Si linistit .Faptul capoti cumpara la alb si in rate este un alt avantaj nefiind nevoit sa faci cheltuieli suplimentare demoland ceea ce nu iti este pe plac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Intrarea la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii costă 5 lei pentru elevi și studenți

Thu Sep 27 , 2018
Începând cu data de 1 septembrie 2018, au intrat în vigoare programul și tarifele de INTERSEZON la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța astfel: PROGRAM VIZITARE CMSN 01.09.2018-30.09.2018 (INTERSEZON): Reprezentatii Delfinariu: luni-duminica 11:00, 14:00, 17:00 Program de vizitare Microrezervatie si Acvariu: luni-duminica 09:00-18:00 Demonstratii Planetariu: luni-duminica 10:15, 11:45, 13:00, 14:15, 16:00, […]
dalfinariu