Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 – garsoniere și apartamente pe litoral de la 25.600 euro

Ansamblul rezidențial Steaua de Mare Nord

Dacă sunteți în căutarea unui apartament în care să locuiți sau pe care să-l cumpărați ca investiție, Ansamblul rezidențial Steaua Mare Nord 2 este una dintre soluții.

Apartamentele de aici au câteva avantaje care merită menționate:

  • Calitatea construcției. Toată lumea vorbește despre acest lucru și se laudă că are o construcție de calitate, dar de puține ori lucrurile stau așa și în realitate. N-am fi vorbit însă de acest lucru fără să avem dovezi. Betonul cu care se construiește este cel mai bun beton de pe piață, cumpărat de la o companie care îl vinde mai scump decât prețul mediu, dar cu motive bune: este singura firmă care curăță nisipiul înainte de procesul tehnologic, pentru a înlătura praful. De asemenea, dacă alții pun criblură în compoziție, aici veți găsi granit, ceea ce face structura mult mai rezistentă. Veți avea chiar probleme cu cel care vă va da găurile pentru perdele, pentru că se chinuie puțin.
  • Constructorul are experiență. A lucrat în Israel mai mulți ani, a văzut cum se construiește solid și bine, a venit în România să aplice cunoștințele învățate acolo.
  • Ansamblul imobiliar este situat la 200 de metri de mare, deci vara puteți ajunge numaidecât să faceți o baie. E aproape și de drumul național spre Constanța, unde, în mod normal, ajungeți cu mașina în câteva minute.
  • Prețul. Prețul. Prețul. Am scris de trei ori, pentru că prețul este foarte convenabil pentru ce se oferă. Metrul pătrat este 790 de euro, la gata, și de 650 de euro, la alb. Evident, la acestea se adaugă TVA, de 5%, dacă sunteți la prima achiziție, sau de 19%, dacă sunteți la a doua. La apartamentele cumpărate la cheie, baia este utilată. De fapt, nu mai trebuie să vă aduceți decât mobila.
  • Toate locuințele sunt branșate la utilități. Menționăm acest lucru pentru că, deși parte o normalitate, în marea majoritate a cazurilor nu se întâmplă așa (sunt probleme mai ales la curentul electric). Aici, în momentul în care cumpărați, veți beneficia de tot ce înseamnă utilități, adică: rețea de apă și de canalizare, curent electric, cablu TV și internet.
  • Locuințele au dimensiuni medii, nici prea mari, nici prea mici. O garsonieră, de exemplu, poate avea 39 mp construiți, adică se vinde cu 25.600 de euro la alb. Un apartament de două camere costă, la alb, între 34.000 și 41.000 de euro. Prețuri mult mai convenabile decât în Mamaia Nord, o zonă pe care mulți agenți imobiliară vă recomandă să o evitați.
  • Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare gratuit. Da, gratuit, nu veți plăti mii de euro pentru el.
  • Fără rigips. Da, știm că unii dezvoltatori mai folosesc rigips pentru compartimentările interioare. Aici veți avea numai pereți din BCA, bine tencuiți.

Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 va cuprinde, în total, zece blocuri. Primele două sunt gata și au fost deja vândute, ca și o foarte bună parte din al treilea. Cumpărătorii sunt atât din România, cât și din străinătate. Au cumpărat, pe lângă constănțeni, oameni din București, Tulcea, Galați, Argeș, Vâlcea, Prahova, dar și români din Germania și Italia.

Pentru detalii, dar și pentru a cumpăra, puteți suna la numărul 0726716566.

Advertorial
 

Donații pentru un jurnalism independent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.