Anton Antoniadis: „Aș aduce o ramură de măslin din Grecia, să o înfig în mijlocul Guvernului și al Parlamentului”

antoniadis

Anton Antoniadis, președintele Comunității Elene Elpis din Constanța, a fost invitat în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV.

Acesta a vorbit despre ce Ziua Națională a Greciei, despre ce înseamnă 25 martie pentru istoria acestei țări, dar și despre proiectele comunității elene de la malul mării. Unul dintre ele se referă la un spectacol de dans, ajuns la a doua ediție, la care să participe toate  comunitățile din Dobrogea. Altul, la un spectacol de teatru organizat cu ocazia centenarului, în care să apară cei mai mari artiști ai României. Un spectacol cu peste 60 de actori, care se anunță – dacă va fi dus la bun sfârșit – un eveniment deosebit.

Anton Antoniadis a vorbit și despre situația economică a Greciei. L-am întrebat dacă a fost tentat să plece din România, în Grecia.

L-am întrebat și ce ar aduce din Grecia în România, dacă ar putea, indiferent dacă este vorba despre un obiect sau o atitudine.

„Sincer, aș aduce o ramură de măslin. Să mă duc să o înfig în mijlocul Guvernului și al Parlamentului, să le zic: „Împăcați-vă, fraților, faceți ceva pentru România asta”. Asta aș aduce, nimic altceva”, a spus Antoniadis.

Vă reamintim că pe 13 aprilie, comunitatea elenă organizează spectacolul omagial în cinstea Zilei Greciei.

Anton Antoniadis a anunțat, în premieră la Dobrogea TV, că invitațiile vor fi disponibile începând cu ziua de joi, 29 martie ora 10.00 la sediul Comunității Elene din strada Aristide Karatzali 16 (teatrul de păpuși), tel 0241-619944.

Înregistrarea emisiunii o puteți folosi mai jos.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Eforie reabilitează, cu fonduri europene, două străzi

Tue Mar 27 , 2018
Primaria orasului Eforie a inceput de astazi implementarea contractului de finantare pentru proiectul cu titlul “REABILITAREA SI MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII DE UTILITATE PUBLICA PENTRU VALORIFICAREA ATRACTIILOR TURISTICE IN ORASUL EFORIE”. Proiectul are un buget in valoare totala de 21.965.417 lei. Investitia vizeaza reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere inclusiv utilitatile din corpul […]
primaria eforie reabilitare strazi