Antrenamente cu public la Delfinariu

La Delfinariul din Constanța se organizează antrenamente cu public. Doritorii le pot urmări de două ori pe zi, de luni până vineri, în timp ce în weekend sunt disponibile demonstrațiile cu delfini.

Astfel, luni și vineri, la orele 11 și 15, la Delfinariu au loc antrenamente cu delfini în prezența publicului vizitator.

De asemenea, sâmbătă și duminică, tot la orele 11 și 15, au loc demonstrații cu delfini, în prezența publicului.

Un bilet pentru adulți la Delfinariu este 12 lei, în timp ce pentru elevi și studenți este de 3 lei. Copiii până la 7 ani au intrarea gratuită.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masca a devenit obligatorie în tot județul Constanța

mar nov. 3 , 2020
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 2 noiembrie, Hotărârea cu numărul 51.Prin această Hotărâre a fost actualizată lista statelor și zonelor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România și a fost propusă modificarea valorii ratei […]
masca coronavirus

V-ar putea interesa și: