Anunț important de la RATC referitor la abonamente

ratc

Datorita modificarii H.C.L.M. Constanta nr. 71/2017, pana la data de 31 decembrie 2017, urmatoarele persoane beneficiare a legii nr. 448/2006, chiar dacă au depus cereri la Serviciul Public de Asistenţă Socială, pot ridica abonamentele de transport pentru R.A.T.C. Constanta la fel ca până acum, de la „Serviciul de evidenţă şi plată prestaţii sociale” de pe bulevardul Ferdinand nr. 97 bloc B1, parter ( Blocul Turn)”:

  • nevăzătorii cu handicap sau insoţitorii acestora;
  • cei cu handicap accentuat şi grav;
  • asistenţi personali ai persoanelor cu handicap grav;
  • insoţitori persoanelor cu handicap accentuat şi grav.

De asemenea persoanele cu handicap mediu si uşor vor procura legitimaţiile de transport R.A.T.C. Constanţa până la data de 31 decembrie 2017, de la urmatoarele chioşcuri R.A.T.C. Constanta:

  • punct de lucru Gara;
  • punct de lucru Vama – Tomis III;
  • punct de lucru str. Industriala nr. 8 – sediu R.A.T.C Constanţa.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția către participanții la Neversea: „Atenție la buzunare!”

joi iul. 6 , 2017
Peste 100 de polițiști sunt mobilizați pentru asigurarea liniștii și ordinii publice, a siguranței participanților la festivalul ”Neversea” de la malul Mării Negre. Cu ocazia evenimentului artistic de muzică electronică care se va desfăşura în municipiul Constanţa, pe plaja Modern, în perioada 7-9 iulie 2017, intitulat ”Neversea”, autoritățile competente în […]

V-ar putea interesa și: