Anunț important de la SPIT pentru constănțenii care au loc de parcare închiriat de la primărie

loc de parcare

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că autorizația pentru rezervarea locului de parcare se reînnoiește automat pentru anul 2018, dacă taxa aferentă anului 2017 este achitată.  

Menționăm că persoanele care nu doresc reînnoirea acesteia trebuie să depună o cerere, până la data de 15 decembrie 2017.

 Cererea poate fi depusă atât la Biroul Siguranța Circulației și Parcări, din cadrul Direcției Gestionare Servicii Publice situat la adresa str. Ecaterina Varga nr. 25-27, cât și la Centrul de Informare Cetățeni, situat în City Park Mall (aripa nouă) etaj 1, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C.

Foto: telegrafonline.roUn comentariu la “Anunț important de la SPIT pentru constănțenii care au loc de parcare închiriat de la primărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Generalul de flotilă aeriană Gheorghe Constantin va fi înmormântat astăzi

mie nov. 15 , 2017
Generalul de flotilă aeriană Gheorghe Constantin va decola astăzi în ultimul zbor la ora 14.00, la Cimitirul Central din Constanţa  unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor să-l salute pentru ultima dată. Născut pe 12 aprilie 1921 în Constanţa, Gheorghe Constantin a fost decorat în 1941 cu Steaua României şi […]

V-ar putea interesa și: