Apă cu presiune redusă, în continuare, în Constanța, Năvodari și Cumpăna

Noaptea trecută în jurul orei 02.00, s-a reușit remedierea avariei apărută pe conducta de aducțiunea cu diametrul de 1200 mm, ce asigură o mare parte a necesarului de apă de la sursa Galeșu la Stația de Tratare și Pompare Palas. Imediat, echipele de permanență au demarat manevrele de repornire în siguranță a Sursei. 

 La ora 06.00 dimineața, s-a reluat pomparea cu presiuni reduse către abonații din Năvodari și Cumpăna. 

 În continuare, constănțenii din zonele Palas și Zona industrială Oierie Palas, Cartierele Brătianu și Medeea, Zona industrială, Cartierul și Zona industrială CET, Cartierele Viile Noi și Sere, Cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani, Zona comercială Constanța Sud, Cartierul Faleză Sud, Zonele industriale Caraiman și Oil Terminal, Cartierele Far, Abator, Gară, Icil, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori, Zonele Baba Novac și Halta Traian, precum și cei Zona Comercială Vest, până la remedierea avariei, vor avea debit redus la robinet.

Imagini din timpul lucrărilor:

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se ridică mașini parcate neregulamentar în cartierul Compozitorilor

Thu Jan 27 , 2022
Confort Urban a început să ridice autovehicule parcate neregulamentar în cartierul Compozitorilor. În această dimineață, un constănțean a postat o imagine, pe rețelele de socializare, în care se vede cum autospeciala Confort Urban se pregătește să mute o mașină care a fost parcată fix pe trecerea de pietoni. Interrvențiile în […]
compozitorilor