Apă cu presiune redusă în mai multe cartiere din Constanța

raja
UPDATE. Incepand cu ora 11,20 nu s-au mai inregistrat caderi sau fluctuatii de tensiune la nivelul statiei de tratare si pompare din municipiul Constanta. Imediat, s-au facut manevrele necesare de repornire a statiei si s-a reluat pomparea catre abonati. Avand in vedere numarul mare de consumatori deserviti, dar si lungimea retelei, constantenii din cartierele  Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II vor avea apa la presiuni normale in jurul orei 12,30.
Din cauza vantului, incepand cu ora 08,20, la nivelul statiei de tratare si pompare Palas din municipiul Constanta, s-au  inregistrat mai multe caderi/fluctuatii de tensiune. Imediat, echipele de permanenta au facut de fiecare data, manevrele necesare de repornire a pompelor in conditii de siguranta, insa interventiile lor sunt conditionate de revenirea tensiunii normale.
In aceasta situatie, abonatii alimentati de aceasta statie, cei din cartierele constantene Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II au apa cu presiuni scazute la robinete.

„Asiguram toti consumatorii afectati in furnizarea apei de disfunctionalitatile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele si statiile de pompare”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avertizare meteo pentru județul Constanța

Sun Feb 11 , 2018
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo pentru județul Constanța, pentru intervalul 11 februarie, ora 06 – 12 februarie, ora 04 Fenomenele vizate sunt intensificări ale vântului și precipitații predominant sub formă de ninsoare, moderate cantitativ Astfel, în intervalul menționat în sudul și în estul Munteniei, precum și […]
ninsoare