Apă cu presiune scăzută în mare parte a orașului Constanța

Conducta cu diametrul de 1.200 mm, ce asigură o parte din necesarul de apă brută de la sursa Galeșu către Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie majoră în cursul zilei de astăzi, 27 septembrie 2019.

Pe timpul remedierii acesteia, alimentarea Stației de la sursa Galeșu se va face printr-o singură conductă de aducțiune, cu diametrul de 1.200 mm, fapt ce va conduce la scăderea presiunii apei furnizată utilizatorilor deserviți de Stația Palas.  

Astfel, în intervalul orar 10,00-24,00, vor avea apă cu presiuni scăzute consumatorii din cartierele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I ș i Inel II.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța organizează un nou concurs de table pentru pensionari

Fri Sep 27 , 2019
Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială marchează ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și prin organizarea unei competiții de table dedicate pensionarilor. Concursul de table desfășoară în două etape: Etapa I – Etapa pe cluburi/pavilioane Pensionarii înscriși în competiție vor juca între ei, iar primul care va câștiga trei […]