Apă cu presiuni scăzute în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari

raja

Astăzi – 28 mai 2022, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina.

Pentru remedierea acesteia, în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari se va înregistra apă cu presiune scăzută și lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale imobilelor dar și în zonele înalte din aceste loc., în intervalul orar 19.00 – 23.00.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi, în cel mai scurt timp.”, au declarat reprezentanții RAJA.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ioana Stănciulescu, din Constanța, pe podium la Cupa Mondială de gimnastică artistică

Sat May 28 , 2022
Sportiva română Ioana Stănciulescu a câştigat medalia de bronz în finala de la paralele, sâmbătă, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Varna, cu 12,900 puncte. Primele două poziţii ale podiumului au fost ocupate de franţuzoaicele Aline Freiss, 13,450 puncte, şi Celia Serber, cu 13,350 puncte. Stănciulescu încheiase calificările […]
Ioana Stănciulescu, din Constanța, pe podium la Cupa Mondială de gimnastică artistică