Apa vine cu presiune redusă azi în mai multe cartiere din municipiul Constanța

raja

Astăzi, 16 septembrie 2022, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA sunt nevoite să reducă presiunea apei pe instalație, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Astfel, se furnizează apă cu presiune scăzută consumatorilor din cartierele Viile Noi, KM 4-5, KM 5, CET și Anda, la etajele superioare ale imobilelor înregistrându-se lipsa totală a acesteia.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp.

RAJA SA
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Medgidia a cerut avizul de mediu pentru construirea unei creșe

Fri Sep 16 , 2022
Municipiul Medgidia, prin primarul Valentin Vrabie, a solicitat avizul de mediu pentru construirea unei creșe în localitate. Agenția pentru Protecția Mediului a decis, pe 14 septembrie, că elaborarea planului urbanistic zonal se poate face fără aviz de mediu, pentru că zona studiată în cadrul planului menţionat nu intră sub incidenţa […]
valentin vrabie, primarul municipiului medgidia