Apar noi treceri de pietoni în Constanța

Primăria Municipiului Constanța continuă  programul de optimizare a mijloacelor de semnalizare rutieră pentru creșterea siguranței participanților la trafic.

Trecerile de pietoni vor fi amenajate în această noapte de echipele SC Confort Urban SRL pe strada Oborului și pe strada Cibinului, în zona centrului comercial Kaufland.

Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cei care locuiesc în zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă în locurile în care se efectuează lucrări.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum am ajuns ciuma Europei și de ce nu se impune starea de urgență

mie iul. 22 , 2020
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat miercuri, la Târgu Mureş, că românii spun că au ajuns ciuma Europei, dar că suntem în această situaţie pentru că nu au respectat nişte reguli sau au instigat la nerespectarea unor reguli. A spus însă că deocamdată nu avem perspectiva instaurării unei stări de […]
nelu tataru

V-ar putea interesa și: