Apartamente cu grădină zen, numai la Zen Residence

Unul din puținele ansambluri imobiliare prevăzută cu o grădină este Zen Residence, construit în Constanța, în zona centrului comercial Tom.

„Fiecare etapă din procesul amenajarii spatiului verde este importantă și îi acordăm atenția cuvenită astfel încât rezultatul final să fie unul calitativ si unic. Echilibrul este cuvantul de ordine cand vorbim despre ansamblul Zen Residence Constanta, 7 imobile deosebite inconjurate de o gradina spectaculoasa perfecta pentru momentele de liniste si relaxare.”, spun reprezentanții dezvoltatorului imobiliar.

Mai sunt câteva apartamente disponibile. Detalii puteți obține sunând la numarul de telefon 0760343434.

V-ar putea interesa și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PSD știe cine va candida la Primăria București. Multe semne de întrebare în Constanța

vin oct. 28 , 2022
„Nu ştiu cine o să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Eu personal nu ştiu acest lucru. În schimb, ştiu cu certitudine un lucru – Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei”, a anunţat Marcel Ciolacu, vineri la conferinţa Judeţeană de Alegeri PSD Buzău. El a […]

V-ar putea interesa și: