Apartamentele ANL eliberate în urma controalelor RAEDPP Constanța au fost repartizate unor noi locatari

ANL

Apartamentele în regim ANL eliberate în urma controalelor derulate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța au fost repartizate unor noi locatari.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța:

“12 tineri și familiile lor se mută în casă nouă. În urma controalelor efectuate de echipa mea, am constatat că o parte dintre beneficiarii locuințelor ANL le subînchiriau sau le foloseau în alte scopuri decât cele pentru care erau destinate. Am dispus rezilierea tuturor acestor contracte și am repartizat 12 locuințe celor care au, într-adevăr, nevoie de ele.”

Locuințele au fost atribuite în funcție de ordinea stabilită prin listele de priorități întocmite în baza prevederilor legale. Astfel, 12 familii de tineri au semnat contractele de închiriere.

„Este vorba de familii tinere, cu copii, care aveau nevoie de un astfel de ajutor la început de drum. Unii dintre ei așteptau încă din anul 2007 să primească o locuință destinată tinerilor, prin programul ANL, iar astăzi se bucură de această facilitate”, a declarat directorul RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe.

Amintim că, în urma unor verificări repetate derulate pe parcursul anului 2019, s-a constatat că, în mai multe spaţii locative din blocurile ANL situate în municipiul Constanța, locatarii nu foloseau imobilele conform prevederilor contractuale. Chiriaşilor în cauză le-au fost reziliate contractele de închiriere.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

 • Abia acu ai luat altitudine “PRIMARE”?
  70-80% din apartamentele ANL sunt ocupare de oameni cu posibilitati financiare mari si care mai au alte spatii de locuit, lucruri care se pot verifica foarte usor.

  Apartamentele ANL din poarta 6 si de pe Baba Novac care ar trebui repartizate CETATENILOR CARE AU NEVOIE sunt ale PILELOR SI CUNOSTINTELOR DIN PRIMARIE!!!
  Altfel cum puteti explica ca locatarii au masini noi de valoarea apartamentului sau mult mai scumpe decat valoarea apartamentului in care stau???

  FUNCTIONARII PRIMARIEI SUNT CORUPTI SI PENTRU ACEST MOTIV PSD VA PIERDE ALEGERILE LOCALE DIN 2020.

  PS. Eu am casa proprietate personala si nu am aplicat niciodata la programului ANL, dar cunosc o multime de persoane dezamagite de “program” si “nemunca” functionarilor primariei. asa ca remarca cu pierderea alegerilor locale viitoare de catre PSD e cat se poate de relevanta

  ASA ca “Mult NOROC la ALEGERILE LOCALE primare FAGADAU!” – O SA AI NEVOIE…. crede-ma😄

Leave a Reply

Your email address will not be published.