Apăsătoarea lor tăcere

Mizeria aceea sinistră, care permite deschiderea unui restaurant sau bar în bloc, fără acceptul vecinilor, este în vigoare și produce efecte. A fost votată de TOȚI consilierii municipali.

Am atacat-o în instanță împreună cu câțiva vecini și cu avocata Felicia Ovanesian (dacă mi-ați fi spus acum câțiva ani că vom face echipă, m-aș fi prăpădit de râs, dar timpurile și oamenii s-au schimbat).

Ce mi se pare revoltător este că oamenii care ar putea decide soarta acestei hotărâri nu spun nimic! Și nu mă refer la consilierii municipali, ci la șefii lor și la șefii de partide.

N-au spus nimic Felix Stroe, Ion Dumitrache (PSD), Bogdan Huțucă, Septimiu Bourceanu (PNL), Stelian Ion, Remus Negoi (USR).

Mulți dintre ei sunt preocupați de probleme meschine, dar de acest HCL care are potențialul de a da peste cap viața a mii de constănțeni tac, tac, tac.

Sunt convins că vom câștiga în instanță, dar va mai dura, iar legea produce efecte.

Voi vedea dacă putem recupera daunele de la consilierii care au votat.

Încep să cred însă cu tărie că nu mai trebuie să-i lăsăm numai pe ei să conducă. Aș fi putut să ocup un loc eligibil pe listele de consilieri municipali. Am refuzat, pentru că din calitate de jurnalist pot să fac mai mult bine.

Iată însă că cea de consilier face mai mult rău.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția vrea ca înregistrările video din trafic să fie probe pentru constatarea contravențiilor

vin oct. 6 , 2023
Un proiect de lege pus în dezbatere publică vineri seara de către Ministerul Afacerilor Interne poate schimba în bine modul haotic în care se circulă acum pe șosele. Una din prevederi spune că înregistrările video, inclusiv cele făcute de alți șoferi în trafic, vor putea fi folosite ca probe pentru constatarea […]

V-ar putea interesa și: