Apel umanitar. O mamă vă cere ajutorul. Unicul ei copil, diagnosticat cu o boală cumplită

O mămică din Constanța vă cere ajutorul, după ce unicul ei fiu a fost diagnosticat cu o tumoră.

A postat mesajul pe pagina de Facebook. După ce am verificat informația, o publicăm aici, pentru orice vrea să îi ofere o șansă la viață.

„Dragi prieteni, incep prin a va spune ca sunt o mama disperata deoarece, din data de 23.04.2021, unicul meu baietel pe nume Mario, in varsta de 7 ani si o luna, a fost diagnosticat cu o cumplita boala (Tumora pe trunchiul cerebral). In momentul de fata suntem internati la Institutul Oncologic Bucuresti (Sectia Pediatrie), unde a facut prima cura de citostatice (cura care a tinut 3 zile; sunt schimbari negative in starea lui de sanatate. Va implor din suflet sa ma ajutati sa ma intorc intr-o buna zi cu baietelul sanatos acasa, în Constanța. Am nevoie de orice ajutor financiar din partea voastra pentru a pleca cu Mario cat mai urgent in strainatate unde costurile ma depasesc. Va implor din sufletul disperat si neputincios de mama, doar cu ajutorul vostru, unicul meu copil, poate avea mult mai multe sanse la viata!!! Nr. de telefon: 0720151965; 0725450199. Cont Iban: RO11INGB0000999907294531(Georgeta Gabriela Pirvut) Va rog din suflet distribuiti in cat mai multe grupuri. Credinta in D-zeu in Fecioara Maria si ajutorul din partea oamenilor simpli ma va ajuta sa-mi salvez copilul!!!”.

Sursă foto: Facebook

COMPLETARE 7 mai. Copilul a ajuns în Italia. Detalii aici: Zborul vieții. Șase copilași cu boli grave, inclusiv un constănțean, transportați de Asociația Blondie în Italia

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.