Aproape 12 tone de cereale și azot confiscate de polițiști

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 3 percheziții domiciliare, iar în urma activităților desfășurate au fost descoperite peste 6 tone de cereale și 5,9 tone de azot. Doi bărbați sunt cercetați.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare și tăinuire, în cursul zilei de ieri, 15 mai a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 52 de ani, în timp ce ar fi predat unei persoane, de la o fermă din localitatea Satu Nou din județul Constanța, o cantitate de grâu contra unei sume de bani.  Bărbatul în cauză, șofer al unui ansamblu format din autotractor și semiremorcă, transporta cereale pentru o societate comercială.

În continuarea flagrantului, polițiștii de la transporturi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Satu Nou.

Polițiștii au descoperit peste 6 tone de cereale (porumb, grâu, orz, floarea soarelui și amestec cereale), 5, 9 tone de azot, 120 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină și 3 telefoane mobile.

Valoarea estimativă a bunurilor indisponibilizate, cu privire la care există indicii că provin din săvârșirea unor infracțiuni, este de 18.000 de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări față de cele două persoane, de 52 și 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, respectiv tăinuire.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.