Aproape 120 de polițiști constănțeni au fost avansați în grad

Cu prilejul Zilei Poliției Române, la data de 24 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a desfășurat ceremonia avansării în gradul profesional următor.

Cu această ocazie, au fost avansați, înainte de împlinirea stagiului minim în grad profesional, pentru merite excepționale în activitatea de poliție, 29 de ofițeri de poliție și agenți de poliție.

Totodată, au fost avansați la termen, la împlinirea stagiului minim în grad profesional, 90 de ofițeri de poliție și agenți de poliție.

Cadrele trecute în rezervă au primit diplome pentru întreaga activitate.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a felicitat întregul efectiv pentru rezultatele obținute.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Chițac a rugat-o pe ambasadoarea SUA să promoveze orașul Constanța în mediile de business din Statele Unite ale Americii

vin mart. 24 , 2023
Primarul Constanței, secondat de doi dintre consilierii săi, directorul de logistică al instituției, dar de niciun om de afaceri, a primit vineri o vizită de curtoazie a Excelențe-Sale doamna Kathleen A. Kavalec, Ambasador Extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite în România, care ne vizitează orașul la șase săptămâni de la […]

V-ar putea interesa și: