Aproape 25.000 de carduri Respect vor fi alimentate joi

tichet respect

Mâine, cele 24.944 de carduri RESPECT care au fost distribuite constănțenilor vor fi alimentate cu câte 50 de lei, a anunțat Primăria Constanța.

Cardul, care este foarte ușor de folosit, va putea fi utilizat doar pentru achiziționarea de alimente conform regulamentului programului RESPECT. 

Cu acest card se pot efectua operațiuni de plată contacteless fără utilizarea codului PIN în limita sumei de 100 de lei.

Rețineți! Cardul nu oferă posibilitatea de a efectua operațiuni de retragere de numerar sau preschimbare de numerar și va putea fi utilizat exclusiv pe teritoriul României, în termenul de valabilitate.

Persoanele care primesc tichetele valorice pe suport electronic beneficiază de servicii gratuite de interogare a soldului atât telefonic, cât și prin intermediul unei aplicații electronice moderne care permite: interogare sold și istoric tranzacții, recuperare cod PIN, blocare card, acces la lista de unități afiliate și care acceptă cardul RESPECT (inclusiv serviciu de geo-localizare).

„Vă rugăm să nu uitați ca beneficiază de programul RESPECT doar persoanele care au achitat sumele datorate bugetului local la termenul scadent. Toate persoanele care figurau cu datorii în momentul depunerii documentelor au fost notificate de acest lucru și multe dintre ele au remediat această situație.”, spune Primăria Constanța.

Orice informație suplimentară poate fi obținută la numerele de telefon 0341.448.530 / 0341.180.107 – Serviciul sprijin comunitar și evenimente sociale.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se lucrează la pasajul peste A4 spre Cumpăna

Wed Mar 30 , 2022
D.R.D.P. Constanța anunță că astăzi, 30 martie 2022, între orele 9:00 -18:00, se execută lucrări de preluare denivelări pe drumul național DN 39E, km 3+100 (zona pasaj peste Autostrada A4), acces spre localitatea Cumpăna, județul Constanța. Circulația rutieră se desfășoară alternativ pe o singură bandă. Locuitorii din Cumpăna spun că […]