Aproape 30 de reclamații la RAJA în urma ploilor abundente din 15 august

Sursă foto: arhivă CT100.ro

În urma ploilor abundente de astăzi, 15 august 2022, ce au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare de la nivelul municipiului Constanța, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul societății s-au înregistrat 28 de reclamații. Cele mai multe au venit din zona Delfinariu – Piața Chiliei, de pe străzile Tabla Buții, Chiliei, Căiuți. Câteva sesizări sunt și din zona Peninsulară – Piața Ovidiu.

În prezent, la nivelul municipiului Constanța, sunt constituite 7 echipe de intervenție, iar la nivelul județului alte 6, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care acționează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societății, dar și pentru degajarea carosabilului în zonele predispuse la inundații: Dacia, Delfinariu, Bdul Mamaia, asigurând permanența în toată această perioadă.

De la nivelul județului, s-au primit reclamații din localitățile Tuzla și Lumina, echipele intervenind și în aceste zone.  

„Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924.”, spun reprezentanții RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Forțele Navale Române au explicat de ce s-a întrerupt slujba lui IPS Teodosie de Ziua Marinei

Mon Aug 15 , 2022
Statul Major al Forțelor Navale, în calitate de instituție organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanța, au transmis printr-un comunicat de presă că regretă situația creată pe timpul oficierii serviciului religios. „Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecțiune tehnică a […]
IPS Teodosie Ziua Marinei 2022 Constanta (1)