Aproape 30 de scafandri caută două persoane care ar fi dispărut ieri în Marea Neagră

Imagine din timpul căutărilor din 29 mai. Foto: ISU Constanța

Azi, 30 mai, începând cu ora 08.15, au fost reluate căutările celor două persoane dispărute ieri în Marea Neagră.

ISU Constanța intervine cu șapte autospeciale de scafandri, o ambarcațiune RIB (Rigid Hull Inflatable Boat).

„În total sunt 29 de scafandri.”, au declarat reprezentanții ISU Constanța.

Reamintim că ieri după-amiază două persoane au fost declarate în stare de pericol de înec in Marea Neagră, pe plaja Maho (Mamaia Sat), în capătul străzii D10.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România se îndreaptă spre o catastrofă economică

mar mai 30 , 2023
România se îndreaptă – sau, mai bine spus, este îndreptată – spre o catastrofă economică. Cifrele nu mint. Deficitul bugetar a explodat în 2023, iar asta va aduce după sine inflație, devalorizarea leului, sărăcie. În aprilie 2023, deficitul bugetar a ajuns la 1,72% din PIB. Este mai mare cu aproximativ […]

V-ar putea interesa și: