Aproape 400 de copii din cadrul Centrului de Plasament Antonio, în vizită la jandarmi

Astăzi, 31 martie, Gruparea Mobilă și a deschis porțile pentru copiii cu vârste între 3 și 18 ani. Astfel, peste 380 de copii din cadrul unităților de învățământ din Constanța și Năvodari, printre care și 15 copii din cadrul Centrului de Plasament Antonio, au avut parte de experiențe inedite.

Ei au putut urmări exerciții în care câinii de serviciu și au arătat calitățile, „mascați” care au imobilizat persoane turbulente, iar sub atentă observație au putut vedea armamentul, dotarea și autospecialele jandarmeriei.

Tot cu această ocazie, jandarmii au fost alături de Alexandru care astăzi a împlinit 8 ani, și care a avut marea surpriză să primească de la jandarmii Grupării Mobile un tablou care conține însemnele jandarmeriei, dar și ca toți cei prezenți să îi cânte „La mulți ani !”.

Din program nu au lipsit dulciurile, ședințele foto, aplauzele, dar nici întrebarea: când mai putem veni?


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mandatul lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO a fost prelungit

vin mart. 31 , 2023
Mandatul lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO a fost prelungit cu un an, până în octombrie 2024, a anunţat secretarul general al Alianţei. „Mircea Geoană a fost un remarcabil secretar general adjunct al NATO şi un mare sprijin pentru mine personal într-un moment critic pentru […]

V-ar putea interesa și: