Aproape 50 de plaje de pe litoral, scoase la licitație

Sursă foto: ANAR

Aproape 50 de subsectoare de plajă de pe litoral vor fi scoase la licitaţie, au anunţat reprezentanţii Administraţiei Naţionale „Apele Române” (ANAR), care au precizat că 38 dintre acestea sunt în staţiunea Mamaia.

Reprezentanţii ANAR au anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că a fost realizată o inventariere a sectoarelor de plajă.

„Conform Ordonanţei nr. 8/martie 2023, instituţia noastră are în vedere organizarea în cel mai scurt timp a unei noi proceduri de licitaţie publică cu scoaterea la licitaţie a subsectoarelor neatribuite în cele trei etape organizate în 2023 şi care fac obiectul Ordonanţei. Este vorba despre 48 de subsectoare din staţiunile Mamaia, Constanţa, Venus, Saturn, Mangalia şi Vama Veche”, au precizat reprezentanţii  Administraţiei Naţionale „Apele Române”.

Ei au adăugat că dintre acestea 38 de subsectoare sunt din staţiunea Mamaia. Anunţul de participare va fi publicat pe site-ul instituţiei www.rowater.ro, în subsecţiunea „Licitaţii”.

Reprezentanţii ANAR au mai menţionat că procedura de licitaţie va avea loc până la sfârşitul acestei luni.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Salariu de 250.000 de euro pe an, din bani publici, pentru o handbalistă. „Merită două milioane”, spune Gheorghe Hagi

sâm feb. 3 , 2024
Gheorghe Hagi, antrenorul formaţiei Farul Constanţa, a vorbit despre reacţiile apărute atunci când s-a aflat că handbalista Cristina Neagu, supranumită Messi al handbalului, câştigă 250.000 de euro şi a afirmat că a fost multă invidie, dar şi răutate şi că sportiva trebuie să câştige un milion sau două milioane de […]
gheorghe hagi

V-ar putea interesa și: