Arabii sunt interesați să investească în Portul Constanța

Arabii sunt interesați să investească în Portul Constanța

Urmare a vizitei în Emiratele Arabe Unite, din luna iunie, a ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, azi o delegație a Abu Dhabi Ports Group a sosit în portul Constanța.

Oamenii de afaceri au fost însoțiți de Bogdan Mîndrescu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Conducerea Abu Dhabi Ports Group și-a manifestat interesul pentru derularea unor investiții în Portul Constanța, iar în această primă vizită se vor stabili termenii colaborării, pașii de urmat pentru o relație de afaceri durabilă.

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group au făcut un tur tehnic în portul Constanța cu nava Anghel Saligny.

Vizita se înscrie în măsurile stabilite în iunie de România și Emiratele Arabe Unite pentru dezvoltarea colaborării în domeniul transportului și infrastructurii maritime dintre cele două țări.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum se va sărbători Ziua Marinei. Programul evenimentelor

Mon Aug 8 , 2022
Constanța se pregătește de sărbătoare. Ziua de 15 august, zi cu dublă semificație – Adormirea Maicii Domnului, un moment extrem de important pentru spiritualitatea românească și Ziua Marinei Române, aflată la 120 de ani de la prima sărbătorire, va fi celebrată în bătrânul Tomis prin foarte multe manifestări. Artiștii și […]
constanta de sus