Arafat: Cine are simptome de răceală să stea acasă!

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, recomandă populaţiei să se testeze la primele simptome de răceală şi să nu meargă la serviciu, pentru că i-ar putea infecta pe ceilalţi.

„Ne dorim chiar la acest moment ca lumea să respecte măsurile actuale, începând cu masca, care este de bază şi este minimul necesar pentru protecţie mai ales în spaţiile închise, dar şi în spaţiile deschie, având în vedere că varianta Omicron este extrem de contagioasă, continuând cu vaccinarea şi cu distanţarea şi cu toate celelalte aspecte”, a declarat Raed Arafat, miercuri după-amiază, la finalul unei vizite la Ploieşti.

Acesta a recomandat persoanelor care au ”orice simptom de răceală” să nu meargă în comunitate, la serviciu, să se testeze, pentru că riscă să îi infecteze pe alţii.

Arafat a afitmat că, la acest moment, autorităţile nu iau în discuţie implementarea de noi restricţii pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

Vă recomandăm și:

16.610 cazuri noi, 58 de decese, toate la persoane cu comorbidități

Certificatul verde nu va mai fi obligatoriu în Marea Britanie. Valul 5 aproape a trecut

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Prețurile la carburanți au luat-o razna! Ministrul Economiei: „Suntem pregătiți să luăm măsuri”

Wed Jan 19 , 2022
Anumite sortimente de carburanți au sărit pragul de 7 lei pe litru. Prețurile au explodat în ultimele luni. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, miercuri seară, că urmăreşte preţul carburanţilor şi că a observat o creştere în ultima perioadă, iar, dacă va fi nevoie, statul va interveni şi în acest […]