Arafat: Cine are simptome de răceală să stea acasă!

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, recomandă populaţiei să se testeze la primele simptome de răceală şi să nu meargă la serviciu, pentru că i-ar putea infecta pe ceilalţi.

„Ne dorim chiar la acest moment ca lumea să respecte măsurile actuale, începând cu masca, care este de bază şi este minimul necesar pentru protecţie mai ales în spaţiile închise, dar şi în spaţiile deschie, având în vedere că varianta Omicron este extrem de contagioasă, continuând cu vaccinarea şi cu distanţarea şi cu toate celelalte aspecte”, a declarat Raed Arafat, miercuri după-amiază, la finalul unei vizite la Ploieşti.

Acesta a recomandat persoanelor care au ”orice simptom de răceală” să nu meargă în comunitate, la serviciu, să se testeze, pentru că riscă să îi infecteze pe alţii.

Arafat a afitmat că, la acest moment, autorităţile nu iau în discuţie implementarea de noi restricţii pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

Vă recomandăm și:

16.610 cazuri noi, 58 de decese, toate la persoane cu comorbidități

Certificatul verde nu va mai fi obligatoriu în Marea Britanie. Valul 5 aproape a trecut


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prețurile la carburanți au luat-o razna! Ministrul Economiei: „Suntem pregătiți să luăm măsuri”

mie ian. 19 , 2022
Anumite sortimente de carburanți au sărit pragul de 7 lei pe litru. Prețurile au explodat în ultimele luni. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, miercuri seară, că urmăreşte preţul carburanţilor şi că a observat o creştere în ultima perioadă, iar, dacă va fi nevoie, statul va interveni şi în acest […]

V-ar putea interesa și: