Arena Eqvestria îi invită pe copii la lecții de călărie și spectacole de… voltijă

arena 1

Arena Eqvestria, din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, a pregătit o zi de 1 iunie deosebită pentru copii. Este vorba despre mai multe spectacole în care vor fi prezentate rasele de cai (veți putea vedea cai din rasele frizian, cal de sport romanesc, pur sânge arab huțul, lipițan, fjord). De asemenea, este vorba despre o defilare, dar și despre expoziții de pictură, desen și fotografie, realizate de elevi din Constanța.

Veți putea urmări și spectacole interesante de voltijă. Voltija este sportul Acela ecvestru, în care o persoană exectură mișcări de gimnastică pe un cal aflat în mișcare. Spectacolele vor avea loc la circa jumătate de oră distanță.

”Copii pot veni să călărească alături de instructori și antrenori”, a declarat Alex Nănescu, reprezentantul arenei.

Arena este deschisă de la 11.00 până la 19.00. Intrarea costă 10 lei pentru copii și 15 pentru adulți. În acest preț sunt incluse toate atracțiile de mai sus. Pentru cei care vor să călărească, prețul pentru o repriză de 10 minute este 10 lei.

Pentru copii există și ponei și chiar un măgar. Cei de la arenă mi-au spus că sunt copii care nu doresc să urce pe cai, ci preferă măgarul.

Citește și:

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii le oferă copiilor o zi specială

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imagini de la accidentul de pe bd. Aurel Vlaicu. Atenție, vă pot afecta emoțional. VIDEO

mar mai 31 , 2016
O cameră de supraveghere a surprins imagini de la accidentul de pe bd Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în care au fost rănite 4 persoane și un tânăr a murit. Accidentul s-a produs la ora 21.40, când G.C.-R., în vârstă de 27 de ani, fără a poseda permis de conducere […]

V-ar putea interesa și: