Arestat pentru trafic de cocaină și MDMA. A fost prins pe autostradă

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au depistat în flagrant delict, pe Autostrada A2, un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au oprit pentru control, pe Autostrada A2, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din Constanța.

În urma verificărilor autoturismului, polițiștii au descoperit 129,7 grame de cocaină și 10 grame de MDMA cristale.

Din cercetări a reieșit faptul că drogurile ar fi fost introduse în țară în aceeași zi de către bărbat.

În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

La data de 14 martie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Brigăzii Poliție Autostrăzi din cadrul Poliției Române.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Apă cu presiuni scăzute în Eforie Sud

Mon Mar 16 , 2020
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Dr. Cantacuzino  din localitatea Eforie Sud, RAJA S.A. este nevoită să furnizeze apă potabilă cu presiuni scăzute, astăzi – 16 martie 2020, în intervalul orar 10.50 – 17.00. Sunt afectați de lipsa presiunii apei […]
raja

V-ar putea interesa și: