VIDEO Arestat preventiv după ce a dat foc la o casă

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea unei infracțiuni de distrugere.

Astfel, la data de 29 decembrie 2018, în jurul orei 14.15, bărbatul în cauză ar fi provocat distrugerea unui imobil din municipiul Constanța, prin incendiere, aparținând unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, la locuința persoanei vătămate, ușa principală de acces, precum și alte două uși ale unor anexe din locuință (bucătărie și magazie), prezintă degradări.

De asemenea, în curtea imobilului a fost descoperit un recipient din plastic gol, cu miros de combustibil tip benzină.

Momentul când a dat foc

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 18 ianuarie a.c. îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul infracţiunii de distrugere, conform art. 253, alin. 4, Cod Penal, fapta fiind pedepsită cu închisoarea pe o perioadă între 2 și 7 ani.

C.H.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Casa Căsătoriilor nu va avea curent electric sâmbătă

Fri Jan 18 , 2019
Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe alimentarea cu energie electrică a Casei Căsătoriilor sâmbătă, 19.01.2019, în intervalul orar 08.00-16.00, pentru efectuarea unor lucrări de reparații și întreținere a instalațiilor electrice. Primăria Constanța spune că activitatea instituției nu va fi afectată. „Căsătoriile se vor desfășura conform programărilor. Biroul de decese va funcționa […]
Casa Casatoriilor