Arestați după ce au fost prinși cu jumătate de kilogram de cocaină în mașină

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc. Două persoane au fost reținute.

În cursul zilei de ieri, 18 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța – Serviciul Antidrog au depistat, în flagrant delict, în municipiul Ploiești, județul Prahova, un bărbat, de 57 de ani și o femeie, de 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conținea 500 de grame de cocaină.

Totodată, asupra acestora au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7,34 grame de cannabis și 3 telefoane mobile.

La aceeași dată, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și municipiul București, la locuințele celor în cauză, fiind descoperite și ridicate 28 de kilograme de cannabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, 3 telefoane mobile, un cântar electronic ce conținea urme de THC, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea celor 2 persoane pentru 24 de ore.

Azi au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a admis cererea.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, de sprijinul B.C.C.O București și B.C.C.O. Ploiești, precum și al G.J.M. Ploiești și G.J.M. București.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Corupție cu cadavre. O grupare de medici a semnat peste 1.200 de certificate de deces în alb

sâm nov. 19 , 2022
Poliţiştii au reţinut patru persoane într-un dosar penal de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual în formă continuată şi abuz în serviciu, după ce mai mulţi medici ar fi întocmit parţial, contra unor sume de bani, certificate de deces, care ulterior au fost completate de intermediari şi reprezentantul unei […]

V-ar putea interesa și: