Arestați pentru trafic de droguri de mare risc

catuse

La data de 2 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Cernavodă, la locuințele unor bărbați bănuiți de trafic de droguri de mare risc (cocaină).

Cei 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, au fost conduși la audieri, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 3 iunie a.c., bărbații au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de 2 dintre aceștia, iar față de cel de-al treilea bărbat, a fost luată măsura arestului la domiciliu.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un avion neidentificat a traversat spațiul aerian al Ungariei, României, Serbiei și Bulgariei

Wed Jun 8 , 2022
O aeronavă bimotor de mici dimensiuni, tip Beechcraft, la bordul căreia se aflau două persoane, a survolat la joasă înălțime spațiul aerian al Ungariei, României, Serbiei și Bulgariei, în seara zilei de 8 iunie. Ministerul Apărării Naționale subliniază că aeronava în discuție, care a evoluat în spațiul aerian al României […]