Arestați preventiv pentru trafic de droguri. Aveau acasă 3,7 kilograme de cannabis

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Teritorială Constanța, au efectuat, pe 16 octombrie, 3 percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, la locuințele a doi bărbați, de 34, respectiv 35 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Astfel, au fost descoperite 3,7 kilograme de cannabis, 2 comprimate de ecstasy, 2 grame de ketamină, mai multe obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri, 26.000 de lei, 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, la data de 17 octombrie a.c., au fost puse în aplicare alte 4 mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri utile cauzei.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cei doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de 17 octombrie, cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Arhiepiscopia Tomisului, precizări referitoare la folosirea PayPal pentru donațiile sau pomelnicele credincioșilor

Mon Oct 18 , 2021
Referitor la folosirea serviciului PayPal pentru donațiile sau pomelnicele credincioșilor, Arhiepiscopia Tomisului face următoarele precizări: 1. Decizia oferirii acestei posibilități a fost luată într-una din ședințele Permanenței Consiliului Eparhial Tomis și nu din inițiativa sau îndemnul personal al IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, așa cum s-a relatat pe alocuri, în mod […]
Arhiepiscopia Tomisului