Arhiepiscopia Tomisului așteaptă explicații oficiale după ce organizatorii Zilei Marinei i-au tăiat microfonului lui IPS Teodosie

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei, în portul militar Constanța, a fost întreruptă de organizatori şi a fost dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait.

Referitor la incidentul tăierii microfonului în timpul slujbei IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului consideră că este un gest fără precedent și așteaptă de la organizatori un punct de vedere oficial asupra celor întâmplate.”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului.

Întrebat imediat după incident dacă s-a supărat, IPS a răspuns:

„De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”.

Slujba ar fi trebuit să aibă o durată de 17 minute. A fost întreruptă după nouă minute.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Slujba lui IPS Teodosie, întreruptă din cauză că a întârziat președintele Klaus Iohannis?

Mon Aug 15 , 2022
Slujba religioasă susținută de IPS Teodosie la Ziua Marinei a fost scurtată azi. Arhiepiscopului i s-a tăiat microfonul. Slujba trebuia să țină 17 minute, dar a fost întreruptă după 9. O posibilă explicația a oferit jurnalistul Cristi Popovici pe pagina sa de Facebook. „Președintele Iohannis a întârziat astăzi cam 5 […]