Arhiepiscopia Tomisului dezminte acuzațiile aduse de călugărul-amant la adresa lui IPS Teodosie VIDEO

arhiepiscopie
Arhiepiscopia Tomisului

Un ziar a scris, în continuare cazului deputatului exclus din PSD, Aurel Bălășoiu, că parlamentarul ar fi fost „pedepsit” de Înaltpreasfințitul Teodosie după ce s-ar fi pupat cu șoferul acestuia! Călugărul-amant, Cristi Călin, spune că IPS s-a supărat foarte tare.

Referitor la acuzele aduse IPS Teodosie de acesta, Arhiepiscopia Tomisului a făcut marți următoarele precizări:

„IPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălășoiu, pe care l-a văzut doar la slujbele oficiate pentru un bolnav, apropiat al deputatului.
Dacă cineva acuză pe IPS Teodosie, trebuie să prezinte și dovezi, altfel acuzele devin calomnii.
Avem serioase îndoieli cu privire la credibilitatea informațiilor pe care Cristi Călin le lansează cu referire la IPS Teodosie, câtă vreme, după cum însuși declară în interviu, acționează din frustrare pentru faptul că a fost exclus din monahism și exmatriculat de la două Facultăți de Teologie, urmare a unui comportament dovedit incompatibil cu morala creștină: calomnie, comerț neautorizat, port ilegal de uniformă clericală, actualmente făcând parte dintr-o biserică-pirat, nicidecum din BOR, iar în Arhiepiscopia Tomisului a fost depistat, anul trecut, colectând ilegal bani în numele Bisericii.”

Deputatul Aurel Bălășoiu – 62 de ani, căsătorit, tată a doi copii și bunic – ar fi întreținut relații sexuale cu un călugăr, dar și cu un tânăr absolvent de Teologie, iar adulterul și homosexualitatea sunt doar două dintre ”ingredientele” acestui scenariu halucinant.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Arhiepiscopia Tomisului dezminte acuzațiile aduse de călugărul-amant la adresa lui IPS Teodosie VIDEO

  1. Credibilitate daaa 😉
    Esti ultimul care ai putea sa vn de asta.Zi sa crape ca nu se SPALAU decedati in GARAJUL de lîngă mine de aici.Oameni care făceau asta au vorbit grăbită.Doar ca oameni is sclavi banului si atiit.
    ALUPIGUS toata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Vești bune de la meteorologi. Cum va fi vremea în octombrie

Tue Oct 4 , 2022
Vremea se încălzeşte în următoarea perioadă, iar până la sfârșitul lunii octombrie va fi mai cald decât de obicei, anunţă meteorologii. Precipitaţiile vor fi în general puţine, cu excepţia zonelor din nord-vest. Meteorologii au emis, marţi, prognoza pentru perioada 4 – 31 octombrie. Săptămâna 4 – 10 octombrie Valorile termice […]