Arhiepiscopia Tomisului face cumpărături și oferă mese calde, în contextul coronavirusului

Arhiepiscopia Tomisului se alătură Primăriei Constanța și Direcției Generale de Asistență Socială în aceste zile de grele încercări în care numărul celor infectați cu coronavirus este în creștere, Constanța fiind al patrulea oraș ca număr de persoane infectate pe țară.

Astfel, pentru a ajuta persoanele izolate, vulnerabile sau pe cele aflate în situații speciale din cauza epidemiei de coronavirus, Departamentul Social – Misionar va derula trei proiecte sociale:  

1. Alcătuirea unor echipe în teren, care vor face cumpărături pentru persoanele menționate și vor oferi asistență grupului-țintă vizat;

2. Oferirea unei mese calde, pregătită la cantina socială a Arhiepiscopiei Tomisului, persoanelor izolate și bătrânilor nevoiași,  precum și distribuirea acesteia la domiciliu;

3. Specialiști din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului vor oferi consiliere socială și spirituală la numerele de telefon:

  • 0722826177 – Preot Jean Ion, consilier social-misionar, pe latura spirituală;
  • 0740789215 – asistent social și psihopedagog Geanina Chirugu, pe latura socială.

Cei care doresc să se implice o pot face atât la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, la Departamentul Social – Misionar, cât și la numărul de telefon de mai sus.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Și englezii golesc magazinele, de teama coronavirusului

mie mart. 18 , 2020
Și englezii golesc magazinele, de teama coronavirusului, nu numai românii. Se cumpără de toate, de la făină, conserve de carne la hârtie igienică și geluri de igienizare. Cumpărăturile provocate de panică în Marea Britanie se intensifică, în pofida apelurilor la calm, iar directorii de supermarketuri sunt îngrijorați că guvernul urmează […]

V-ar putea interesa și: